216 8090788

Δευτέρα εώς Παρασκευή: 9:00-21:00

e-Cart | Τρόποι Αποστολής

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείς μέσω των  ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σου.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το e-cart.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 2 τρόπους:


• Με Ταχυμεταφορά - Courier (2-3 ημέρες) Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι 5,00 € για όλη την Ελλάδα  για αποστολές εως 5kg. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων, ή εάν η courier εντάσει την περιοχή αποστολής σε δυσπρόσιτη. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.


• Με πρακτορείο μεταφορών (3-4 ημέρες και παράδοση στον χώρο σας)
Τα έξοδα αποστολής με πρακτορείο μεταφορών είναι 5,00€  ελάχιστη χρέωση. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.
 
Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας.
*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι.

Για παραγγελίες άνω του ποσού των 149,00 ευρώ καθαρή αξία με αποστολή με courier, και για προιόντα που δεν υπερβαίνουν τα 5kg, δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το σημείο παραλαβής της εταιρείας μας Θηβών 60, Πειραιάς, ΤΚ 18541 (Δευτέρα εώς Παρασκευή 09:00 - 21:00). Στο ενδεχόμενο αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας.


 
Τμήμα Πωλήσεων e-cart.gr

info[at]e-cart.gr